Süleyman Şah İlkokulu

WEB https://akcakalesuleymansahilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Süleyman Şah Mh. İstasyon Cd. No 21 PK 63500 Akçakale/Şanlıurfa
VİZYON : Okulumuzu; okul paydaşlarımızın (yöneticiler, öğretmenler, öğrenciler, mezun öğrenciler, veliler) güçleriyle en kısa zamanda eğitimdeki kalitesiyle, öğrenci-öğretmen-veli işbirliği ile sosyal etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmak.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanunu´nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 07:30-12:20 12:30-17:20
Servis : 0 - Yok
Ulaşım : İlçenin her yerinden yürüyerek en fazla 5 dakikada ulaşım.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezi